top of page

Naš uspeh

Po čemu nas prepoznaju

preduzetnica godine

Naš uspeh na polju biznisa je ocena Preduzetnica godine u Vojvodini koju je Biznis baza dodelila vlasnici Male mlekara na 12. međunarodnom sajmu preduzetništva. Svoju nagradu je primila zbog entuzijazma ka održavanu tradicionalne proizvodnje, pomoći NGO projektima iz okoline i održavanja finansijskog stabiliteta svojih dobavljača.

nagrade za kvalitet

Novosadski sajam poljoprivrede je nekoliko puta ocenjivao naše proizvode. Dugogodšnji smo nosioci zlatnih, srebrnih i broznanih nagrada za naš jogurt, mleko, pavlaku i sireve.

poštena saradnja

Marija Žjak je osnovala Malu Mlekaru 1992 godine kada je postojala samo jedna privatna mlekara u Srbiji. Sa verom u kvalitetnu preradu mleka je počela sa  300 litara mleka dnevno koje su donosile komšije. Povećanje proizvodnje nije promenio ni kvalitet odkupljivanom mleka, ni kvalitet proizvodnje, ukus ili čast i poštenje u saradnji.

društveno odgovorna

Mala mlekara se razvijala postepeno, sopstvenim sredstvima, bez kredita. Procena da multinacionalne kompanije neće moći kupcima da ponude domaći ukus se pokazala kao ispravna.

Cattle in Pasture
Naš uspeh: Our Certifications
bottom of page